понеделник, 1 юни 2015 г.

Бърза домашна пица за 30 минути

Бърза домашна пица за 30 минути


Проблемът на повечето домашни пици е че приличат повече на погачи, докато истинската италианска пица е тънка, тънка, тънка. Това се получава, защото в пещта на дърва(или газ) температурата е изключително висока и пицата е готова за около 3 минути, докато правейки я у дома, времето за печене е много по-дълго и пицата втасвайки става дебела.
Ако пък я изтъните много доматената салса и другите продукти, загрявайки се отделят влага, която "омокря" тестото и то става клисаво.
Затова ви предлагам една идея, която на мен ми хареса много-домашна пица, която прилича досущ на тези, правени в истинските пицарии в Италия...
Бързо, Лесно, Вкусно...

Translate

Flickr